Het nieuwste boek van John Piper over Gods voorzienigheid

Wordt verwacht: Najaar 2021

In samenwerking met

Het verhaal achter ‘Voorzienigheid’

‘Het is een zoete en bittere voorzienigheid tegelijkertijd.’

De voorzienigheid van God is Zijn doelgerichte soevereiniteit waardoor Hij ten volle zijn uiteindelijke doel voor het universum zal bereiken. Gods voorzienigheid brengt Zijn plannen ten uitvoer, leidt alle dingen naar haar uiteindelijke doel en brengt deze tot voltooiing.

Dit boek verkent het doel, de aard en de omvang van Gods doelen voor de wereld. Piper biedt je een handreiking om de God te kennen Die alle dingen in Zijn handen heeft en tegelijkertijd intiem betrokken blijft bij het leven van Zijn volk.

Interview met Pastor John

Is Gods soevereiniteit hetzelfde als Gods voorzienigheid?

‘Gods soevereiniteit is Zijn recht en macht om alles te doen waartoe Hij besluit. (…) God ziet erop toe dat werkelijk alles gebeurt wat er moet gebeuren om Zijn bedoelingen te verwezenlijken.’

Als je erop vertrouwt dat Gods soevereine goedheid en barmhartigheid alle dagen met je is, ben je net zo vrij als Ruth.

Schrijf je nu in!

Dit boek wordt beschikbaar als hardcover en is na publicatie GRATIS te downloaden als e-book! Schrijf je daarom nu in om als eerste informatie te ontvangen over dit bijzondere project.

Inschrijven

Meer boeken – John Piper

Schrijf je in om als eerste informatie te ontvangen over dit bijzondere project. Dit boek wordt beschikbaar als hardcover en is via inschrijving gratis te downloaden als e-book!

©️ 2021 – Geloofstoerusting